От майка си ли се научи: Синът на Десислава лудо влюбен в какичка!

Майки на Десислава е с пет години по-млад от половинката си!

https://goreshto.net/shoubiznes/ot-mayka-si-li-se-nauchi-sinat-na-desislava-ludo-vlyuben-v-kakichka/114544 Goreshto.net
От майка си ли се научи: Синът на Десислава лудо влюбен в какичка!

Майки на Десислава е с пет години по-млад от половинката си!

Публична тайна е увлечението на гласовитата Десислава по млади мъже. При това доста по-млади от нея. Такъв бе и Зарко Савов, с когото браха резили във Вип Брадър, такъв беше и бащата на второто й дете - Благой Найденов, а сме сигурни, че такъв ще бъде и следващият. Навикът и желанията ни са втора природа, не може да се борим с тях...

Явно обаче първородното чедо на певицата е закачило от това и ето го на - Майки си хвана гадже от две години, което е с 5 лета по-възрастно от него. Той е на 22 години, а приятелката му Анжела Станкова е на 27. Е, не е разлика като на Десито и Благой, но все пак я има.

Въпросната Анжела е фризьорка и учи занаята в Пловдив, а иначе е от Сливен. В Пловдив и работила в момента, а някой ден се надява и цели да отвори свое студио за красота.

Някои заядливо подмятат, че Станкова не е учила и нямала образование, но то все едно Майки има. Личи му и на него, че не му се учи висше, а предпочита да го удря на живот. Пък и защо да учи, като Десислава от години вади и продължава да вади добри пари, няма да остане на сухо я?!

"Това като ги разглезят децата на известните, много от тях после за нищо не стават", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.