От студ умри, гъзар бъди: Рая Пеева се разголог*зи насред ледена София! (СНИМКИ)

Рая Пеева се беше барнала като за среща, а дали?!

https://goreshto.net/shoubiznes/ot-stud-umri-gazar-badi-raya-peeva-se-razgologzi-nasred-ledena-sofiya-snimki/122296 Goreshto.net
От студ умри, гъзар бъди: Рая Пеева се разголог*зи насред ледена София! (СНИМКИ)

Рая Пеева се беше барнала като за среща, а дали?!

Актрисата Рая Пеева беше уловена от камерите на папараци, докато бързаше по заледените и заснежени улици на столицата. Времето беше адски гадно, бръснеше леден вятър, а гаджето на Явор Бахаров с енергична походка вървеше нанякъде, внимавайки да не се подхлъзне.

Рая беше облечена в дебело и дълго палто, но на няколко пъти то се разтвори и под него се подадоха фините й крака. Оказа се, че Пеева се е барнала не като за студ, а като за среща - с минижуп и тъмен чорапогащник, а на краката имаше черни ботушки.

"Че как няма да ситни, да бърза и да зъзне като се е облякла неадекватно. Навремето тия неща ги правехме като тийнейджъри - дебело яке, а отдолу потниче, примерно... Но Рая отдавна не е в пубертетска възраст и като нищо може да си докара яка простуда, че дори и цистит", загрижено коментират потребителки в нета.

Всъщност, като казахме "гаджето на Явор Бахаров", това беше допреди известно време. Отдавна не сме виждали Рая Пеева и Явор заедно, така че не се знае дали двамата са двойка към днешна дата.

Едно обаче е сигурно и то е, че Пеева не отиде на среща с мъж, облечена толкова оскъдно и явно това си е нейният стил.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.