От зор-заман: Нана Гладуиш се юрна да "спасява" Ромина Тасевска от Америка! (ВИЖ ТУК)

Нана Гладуиш трябваше да се включи в ефир!

https://goreshto.net/shoubiznes/ot-zor-zaman-nana-gladuish-se-yurna-da-spasyava-romina-tasevska-ot-amerika-vizh-tuk/122403 Goreshto.net
От зор-заман: Нана Гладуиш се юрна да "спасява" Ромина Тасевска от Америка! (ВИЖ ТУК)

Нана Гладуиш трябваше да се включи в ефир!

Днес беше така да се каже - прощъпулникът на Ромина Тасевска в "Съдебен спор". Както знаем, тя е новата водеща, която ще замести Нана Гладуиш и която до вчера беше обикновена панелистка при Гала. Явно визуалната прилика с Нана - според нас единствено в цвета на косата и прическата, защото не притежава чара на Гладуиш, е допринесла за избора й на нов водещ.

Зрителите обаче надуха гайдата още преди седмица и задръстиха мрежата с коментари, че няма да гледат предаването след Нана, че не искат "тъпата" Ромина и че е по-добре Жоро Игнатов сам да води предаването, отколкото някаква "кифла"...

Всички тези нападки и упреци към Андонова накараха екипа на предаването да вземе спешно решение и да помоли Нана да "спасява" положението. И, нали е добра, тя прие.

Днес Нана зарадва много зрителите като се включи с видеовръзка от новия си дом в Америка и поздрави хората в студиото и пред екрана за "последен път", както сама обяви. След което си каза "поръчаните" думи, а именно - че поздравява новата водеща, която лично познава и много харесва.

"Че какво друго да каже Нана, разбира се, че това ще каже. Само че ние продължаваме да не я искаме и да не я харесваме тая Ромина. Да се връща на масата на Гала", не мирясват зрители.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.