Отчая се: Ето какво прави Саня Борисова в опит да си намери мъж, но… (защо не й върви)

https://goreshto.net/shoubiznes/otchaya-se-eto-kakvo-pravi-sanya-borisova-v-opit-da-si-nameri-mazh-no-zashto-ne-y-varvi/46922 Goreshto.net
Отчая се: Ето какво прави Саня Борисова в опит да си намери мъж, но… (защо не й върви)

Саня Борисова вече толкова години стои без мъж!

Бившата на режисьора Ники Илиев не може да си намери мъж вече няколко години. Саня Борисова продължава да е сама и ако доскоро говореше, че това е по нейно желание и така й харесва, то самотата явно вече е започнала да й тежи.

Актрисата все по-често пуска свои снимки в мрежата, на които е издокарана като кукла, без излишни г@лотии и най-често с романтичен изглед. Все неща, които би трябвало да навяват мисли за любов и сериозна връзка, каквато тя очевидно търси, но… Има едно “но” и това е, че Саня продължава да удря на камък.

Мнозина се чудят как може красива жена като нея да не си е намерила още мъж, но близки до Борисова разкриха, че причините за това са две. Първата е фактът, че сестра й Рене откровено призна обратната си ориентация и мъжете се боят, че същото може да се случи и със Саня. А втората причина е това, че актрисата така и не се реши на дете с Ники Илиев.

Invalid domain: googleusercontent.com
“Нали се сещате, че повечето мъже ще искат да имат дете от Саня, ако влязат в сериозна връзка с нея. Тя обаче или не може, или не иска да ражда, което е огромен проблем”, коментират запознати.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.