Отчаяна: Алекс Раева се моли на оператор да не я изкарва дебела! (подкупва го с домашна лютеница)

Алекс Раева не крие, че е напълняла, но иска да замаже положението!

https://goreshto.net/shoubiznes/otchayana-aleks-raeva-se-moli-na-operator-da-ne-ya-izkarva-debela-podkupva-go-s-domashna-lyutenica/130301 Goreshto.net
Отчаяна: Алекс Раева се моли на оператор да не я изкарва дебела! (подкупва го с домашна лютеница)

Алекс Раева не крие, че е напълняла, но иска да замаже положението!

Чаровната и гласовита водеща на "Денсинг старс" - Алекс Раева осъзнава, че е напълняла и че не е успяла да се втали за предаването. Все пак тя е жена и суетата не й е чужда, особено когато е заобиколена от кръшни и стройни танцьорки и участнички на сцената.

В главоблъскането си какво да прави, за да излезе от положение и да не я одумват зрителите, Раева се заела да прави "сделки" с операторите. Сред тях тя си има "любимец", с когото са близки приятели и не спирала да го крънка да я дава по-отдалечко и в малко по-свит кадър.

"Моля ти се, лютеничка ще ти донеса, домашна е и много вкусна, само ме снимай така, че да не изглеждам като прасенце на екрана. По-отдалеч, по-замазанко някак, ти си знаеш...", смигвала му преди всеки лайф Алекс, смеят се нейни колеги от медията.

Раева си има своите фенове, които я поощряват и я уверяват, че си е хубава и с няколко килца отгоре, но... пуста женска психика. Водещата се сравнявала дори с жената на Краси Радков - Станислава Ганчева, като се тръшкала, че ей на - тя е по-голяма от нея на години, но е по-слаба.

"В един момент си въобрази и че самият Краси е по-строен от нея на камерата и беше много сладка като едва не изпадна в истерия", коментират с усмивка очевидци.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.