Отдавна не бяхме виждали водещата Нели Атанасова: Ще познаете ли 49-годишната любима на Сано днес? (СНИМКИ)

Нели Атанасова бе сред най-красивите ни водещи!

https://goreshto.net/shoubiznes/otdavna-ne-byahme-vizhdali-vodeshtata-neli-atanasova-shte-poznaete-li-49-godishnata-lyubima-na-sano-dnes-snimki/113208 Goreshto.net
Отдавна не бяхме виждали водещата Нели Атанасова: Ще познаете ли 49-годишната любима на Сано днес? (СНИМКИ)

Нели Атанасова бе сред най-красивите ни водещи!

Тя беше сред най-красивите лица в телевизията, а зрителите й харесваха и дори се влюбваха в нея. Говорим за чаровницата Нели Атанасова, която обаче, от 9 години насам, прави щастлив само един мъж и това е Александър Сано. Актьорът е луд по жена си, от която е с няколко години по-млад, но това никак не го вълнува.

Напротив - той твърди, че не би я заменил и за 18-20-годишна кукла, защото притежава не само хубост, но и нещо много повече. Да си признаем обаче, Нелито изобщо не е изгубила от хубостта си, без значение, че гони 50-така и скоро ще го чукне.

Като гледаме последните й снимки от днес, където е на почивка в Балчик, даже изобщо не можем да й дадем годините. Какви ти 50, братче?! Та тази мадама кърти! Тялото й е почти перфектно от години, така че не е изненада. Но лицето също е много, много запазено и младолико.

Сега - дали става дума за фотошоп, или Нелито е минала през доста процедури за подмладяване, не е ясно, но поне на фотосите изглежда наистина чудесно.

"Абе, друго си е да видиш човека и на живо, и особено жените. Че то като ги погледнеш всичките - от известните до обикновените, то перфектни кожи, то тела, то лица. Да живеят филтрите, ама реалността дали е такава?!", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.