Откри сезона: Камелия се показа от плажа "Нестинарка" в Царево! (СНИМКИ)

Камелия се пусна от плажа и увери, че бичи айляк!

https://goreshto.net/shoubiznes/otkri-sezona-kameliya-se-pokaza-ot-plazha-nestinarka-v-carevo-snimki/136755 Goreshto.net
Откри сезона: Камелия се показа от плажа "Нестинарка" в Царево! (СНИМКИ)

Камелия се пусна от плажа и увери, че бичи айляк!

Пловдивският лаф "бича айляк" съвсем приляга на Камелия. Фолк дивата пусна снимки, с които показа, че е открила сезона на морето и в момента разпуска на пълно спокойствие и кеф. Кой като нея... Разбира се, тя не е сама в Царево, в което е влюбена отдавна, а с мъжа си Цветин и с малкия им син Баян.

Добре е детето да се калява всяка година на море, за да диша йодните изпарения и да расте здраво. Друг е въпросът дали ще нацелят морето чисто, тъй като тези дни гръмна новината, че почти цялото ни Черноморие е бъкано от бактерията ешерихия коли, причиняваща жестоки стомашни неразположения...

Засега обаче явно всичко е наред и Ками се гледа рахата. Фотото, което пусна, е от крайбрежен ресторант, в който тя и любимите й хора обядват. Ками си пийва биричка и похапва морски дарове, докато се вижда, че Цветин е заложил на изпитаната класика - пиле с ориз и зеленчуци.

Единственото, за което феновете съжаляват е, че Камелия пусна твърде облечена снимка, но сме сигурни, че това е само "разгрявката". Има време и знаем, че до същината ще се стигне по-късно.

А иначе в Царево певицата си купи апартамент на последния етаж на местен хотел, където обича да остава за цялото лято, смесвайки го с участията.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.