Ответен удар: Христо Шопов завежда дело срещу комшийката си!

Христо Шопов ще съди Патриша Тийвс за клевета!

https://goreshto.net/shoubiznes/otveten-udar-hristo-shopov-zavezhda-delo-sreshtu-komshiykata-si/128475 Goreshto.net
Ответен удар: Христо Шопов завежда дело срещу комшийката си!

Христо Шопов ще съди Патриша Тийвс за клевета!

Дело срещу съседката си Патриша Тийвс ще заведе актьорът Христо Шопов, това стана ясно от думите на адвокатката му Ина Лулчева. Тя обаче поясни, че първо ще се изчака да приключи процесът срещу него и чак тогава ще се предприемат ответни действия.

"Клиентът ми има пълното право да заведе иск за клевета и да съди въпросната персона. Това е нещото, което винаги съветвам хората - да си търсят правата и да отговарят на несправедливостите срещу тях. В крайна сметка затова са и законите, нали?!", коментира Лулчева.

Припомняме, че Шопов беше освободен след обвиненията и пуснат на свобода срещу най-леката мярка - подписка. Не му бяха искани пари за гаранция, защото съдът прие, че срещу него не са налице реални доказателства за обвиненията на Тийвс.

Съседката на актьора го обвини в това, че я е заплашил с убийство, размахал й е пистолет и е крещял - ще те убия. Заяви също, че я е хванал за гушата като от това са й останали следи и е била на преглед в съдебна медицина. Прокуратурата също изтъкна белезите по нея като доказателство, но магистратите счетоха, че няма опасност Шопов да избяга от страната или да се укрие някъде.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.