Отврат: Мъже си подмятат Айлин Бобева като играчка!

Айлин Бобева не може да задържи мъж!

https://goreshto.net/shoubiznes/otvrat-mazhe-si-podmyatat-aylin-bobeva-kato-igrachka/117544 Goreshto.net
Отврат: Мъже си подмятат Айлин Бобева като играчка!

Айлин Бобева не може да задържи мъж!

Тя е хубава, синеока, че дори и с известен чар, но... дотам. Никой мъж не иска Айлин Бобева за повече от няколко тека и това стана ясно дори от нейно признание преди време. Тогава тя разкри, че не й харесва фактът, че повечето от мъжете се държали с нея "неуважително" - сами се сещайте какво значи това..

Дори Евгени Генчев в "Ергенът" я изпрати да си ходи по бързата процедура, защото осъзна, че освен креватни забавления, Айлин няма какво друго да му предложи. Тя се тръшка, настоява, връща се, но не - пианистът я изгони на два пъти.

Днес се разбра, че я е натирил и турчинът, с когото тя се хвалела, че излиза. Близки до нея източници разкриха, че въпросният си поиграл известно време с каратистката, но му омръзнало и й бил шута.

Вместо да реве обаче, Бобева си дала сметка, че не бива да губи време, а да се огледа за нов богаташ, към когото да се прикачи. И браво, бе - ударничка! Взе, че го намери!

Източници разкриват, че става дума за млад и богат симпатяга с буен перчем, когото Бобева още крие от очите на останалите. Но не, не е Евгени със сигурност. Засега тя се мотаела с него, но дали той приема връзката им сериозно, или ще е поредният, който ще я "предаде нататък", предстои да видим.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.