ОТВРАТИ СЕ: Алек Младенов напусна коктейла, погнусен от поведението на квачките!

Алек Младенов се натъкна на истински квачки!

https://goreshto.net/shoubiznes/otvrati-se-alek-mladenov-napusna-kokteyla-pognusen-ot-povedenieto-na-kvachkite/130885 Goreshto.net
ОТВРАТИ СЕ: Алек Младенов напусна коктейла, погнусен от поведението на квачките!

Алек Младенов се натъкна на истински квачки!

"Ергенът" се води предаване за любов, в което, разбираемо, участват хора, но... Това, което видя Алек Младенов на последния коктейл, бяха квачки - в буквален смисъл. Момите в предаването така се изложиха и показаха толкова низко поведение, че въпреки търпението си, русокосият чаровник не издържа.

Вместо да избухне и да даде воля на нервното си напрежение, Младенов предпочете да се обърне и да напусне коктейла. Той заряза всички кокошки, които гледаха с отворени усти от шока и дори не се обърна назад.

Това ще видим всички в утрешния епизод на предаването, когато ергенът ще стане свидетел на наистина грозна сцена и скандал, който вдигат една на друга две уж доскорошни приятелки.

В името на това да се докопат до него обаче, двете гъски ще се хванат за гушите и това вероятно ще са Виктория Асенова и украинката Мария. Двете преди това ще имат шанса да отидат на обща среща с Алек, на която обаче от първи дружки, ще станат върли съперници и дори врагини.

Цър-Пър, както я нарече още в началото Христиана Манова, става все по-злобна и нахъсана към останалите, без да си дава сметка, че на Алек Младенов де факто му е през "центъра на гащите" за нея.

"Тая не разбра ли, че той няма грам химия към нея, ама грам?! И малоумник ще го усети, но не и тая мишка", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.