Ой, котьо! Анита Димитрова добре се насади: Знае ли г-жа Стемпер, че мъжът й е заклет женкар?!

Анита Димитрова ще има да реве за Рачков, но...!

https://goreshto.net/shoubiznes/oy-kotyo-anita-dimitrova-dobre-se-nasadi-znae-li-g-zha-stemper-che-mazhat-y-e-zaklet-zhenkar/135555 Goreshto.net
Ой, котьо! Анита Димитрова добре се насади: Знае ли г-жа Стемпер, че мъжът й е заклет женкар?!

Анита Димитрова ще има да реве за Рачков, но...!

Бившата на Димитър Рачков - Анита Димитрова твърдо вярва, че е ударила огромния джакпот като се превърна в г-жа Анита Стемпер. Както знаем, тя се омъжи за американеца Ник Стемпер преди около месец и двамата ще живеят в Щатите, когато документите й станат готови и получи виза.

Димитрова буквално сияеше на сватбата си с Ник, показа се в доста секси булчинска рокля и на лицето й бе изписано какви големи мечти има оттук насетне. А и как да няма като Стемпер е богат - не само по нашенските, но и по тамошните стандарти, млад е - не е като Рачето, а и е доста хубавичък.

Именно тези му три изброени черти обаче заплашват да се стоварят като камшик върху крехката Анитка, защото хора, близки до обкръжението им разкриха, че бизнесменът далеч не е "ангелче". А това, което изобщо не може да се каже за него е, че е моногамен.

"Анита вярва, че ще живее в приказка, но... Хайде, да не я разочароваме от самото начало, но трябва добре да си отваря очите. Или, по-точно, ще трябва добре да ги затваря, ако иска да носи тази фамилия за по-дълго време. На Ник му се носи славата за заклет сваляч, а тези мъже задържат вниманието си върху една жена от ден до пладне, после идва другата. И няма значение дали тя е хубава, млада, умна и подобни - женкар ли е мъжът, такъв си остава", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.