П@рно звездата Диана Габровска: Лягам си с патка! (че с какво друго да си ляга - СНИМКИ)

Диана Габровска твърди, че си е намерила призванието!

https://goreshto.net/shoubiznes/p-at-rno-zvezdata-diana-gabrovska-lyagam-si-s-patka-che-s-kakvo-drugo-da-si-lyaga-snimki/112724 Goreshto.net
П@рно звездата Диана Габровска: Лягам си с патка! (че с какво друго да си ляга - СНИМКИ)

Диана Габровска твърди, че си е намерила призванието!

Диана Габровска, по-известна като първата наша официална п@рно актриса, разбуни духовете като се показа с... патка, в която обичала да си ляга. Е, не търсете под вола теле, де, макар че с какво друго да си ляга Габровска - то си е професионално изкривяване.

На фотоса обаче патката е жълта и под формата на поясче с патето Туити. Сладко и дори детинско, което е в пълен контраст с работата й. Помним, че Габровска се беше цанила за кметица на Момин проход, но се видя, че мераците й няма да се реализират, затова се пренасочи.

Тя си избра занимание, което владее до съвършенство и отдавна е убедена, че си е открила призванието. Мнозина и до днес са шокирани и се чудят най-вече на съпруга й (защото тя е семейна, че и с дете) как може да толерира подобно нещо.

А мъжът на Диана не само толерира заниманията й, ами й урежда и филмите. Доскоро тя снимаше в Гърция, където твърди, че индустрията е наистина професионална и на високо ниво, но мечтае да се снима и в италиански прожекции, които са си класика.

"Малее, да видя, че моята прави това нещо, ще я спукам от бой, направо ще я туря в гипсово корито. Тоя мъж на Габровска или не е редовен, или е латентен... сещате се, или не го вдига", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.