П@рнозвездата Диана Габровска: Много мъже свършват бързо, или не могат да започнат! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Диана Габровска вече е навъртяла солиден опит по темата!

https://goreshto.net/shoubiznes/p-at-rnozvezdata-diana-gabrovska-mnogo-mazhe-svarshvat-barzo-ili-ne-mogat-da-zapochnat-brutalni-snimki/129031 Goreshto.net
П@рнозвездата Диана Габровска: Много мъже свършват бързо, или не могат да започнат! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Диана Габровска вече е навъртяла солиден опит по темата!

Солиден опит по темата за способностите на българския мъж в леглото, има п@рнозвездата Диана Габровска. А и не само на българския мъж, разбира се, защото тя снима в Гърция и е правила с*кс с доста чужденци. Сега обаче бившата кандидат-кметица на Момин проход говори предимно за нашенци и смята, че далеч не са толкова добри в оная работа.

"Кофти ми е, че ще го кажа, но сякаш преди време нещата са били по-добре, а с всяко следващо поколение започват да отиват директно в батака. Не знам на какво се дължи, вероятно на застоялия начин на живот, свикването с онлайн вместо с реалното общуване и особено кризата в страната, липсата на доходи... Всички тези неща са фактори, но проблемът на много мъже днес е, че свършват твърде бързо. Партньорката им изобщо не може да остане задоволена, а и те се срамуват след това. Други пък изобщо не могат да започнат, което също е голям зор, докато им го вдигнеш", сащиса всички с откровенията си Габровска.

Тя се похвали, че вече има записани цели 11 филма за възрастни и продължава смело напред, защото това й било призванието - да, наясно сме, че мнозина ще се облещят след тези думи, но... всеки с радостите си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.