ПАДЕНИЕ: Лъсна огромната лъжа на Златка Райкова!

Златка Райкова стана за резил, сама си го направи!

https://goreshto.net/shoubiznes/padenie-lasna-ogromnata-lazha-na-zlatka-raykova/130385 Goreshto.net
ПАДЕНИЕ: Лъсна огромната лъжа на Златка Райкова!

Златка Райкова стана за резил, сама си го направи!

Златка Райкова от години има една идея фикс и тя е да изглежда тузарка. Минала през леглата на десетки мъже, бившата плеймейтка не поглежда мъж, ако преди това не се е възхитила на портфейла му. Е, тя успя да хване в мрежата си арменеца Карен Хачатрян, който лично не е богат, но пък има безсрамно богати родители.

Злати обаче пази в тайна факта, че тези родители меко казано не я понасят и да - дават пари на сина си, но само за битовите му нужди и за детето му от Райкова. Наскоро ги изпратиха и на почивка в Мексико, като му заявили, че скоро друго "околосветско" няма да види.

Златка Райкова обаче се прави на разсеяна и се представя в мрежите така, все едно сама си е платила почивката, а мъжът й й купува маркови и супер скъпи дрехи и аксесоари. Тя не спря да се фръцка с бански, които са модел на световна фирма и са баснословно скъпи, но...

Но се оказа, че тези бански, както и останалите й парцалки, са реплики. Да, много добри реплики, но реплики. Русата Златка бе разкрита, че пазарува от известни китайски сайтове, в които същите тези уникално копирани "маркови" дрешки, вървят от 20 до максимум 50 долара.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.