Падна ниско: Мария Чекмарьова се пусна евтино на Алек, Виктория показа класа!

Виктория Асенова и Мария Чекмарьова бяха приятелки, уж...

https://goreshto.net/shoubiznes/padna-nisko-mariya-chekmaryova-se-pusna-evtino-na-alek-viktoriya-pokaza-klasa/130953 Goreshto.net
Падна ниско: Мария Чекмарьова се пусна евтино на Алек, Виктория показа класа!

Виктория Асенова и Мария Чекмарьова бяха приятелки, уж...

Женско приятелство - глупости! Това за пореден път стана ясно при отношенията между Виктория Асенова и Мария Чекмарьова от "Ергенът", които доскоро се водеха големи дружки, но явно и това е било просто поза и лицемерие.

Така нареченото им приятелство се разпадна с трясък тази вечер, когато двете бяха на обща среща с Алек Младенов, но... докато Виктория разговаряше най-нормално и с достойнство с ергенчето, то украинката го награби буквално от самото начало.

Мария Чекмарьова си навря езика в устата му първа, като Алек, разбира се, й отговори, няма да бяга я... Направи силно впечатление обаче, че инициатор на целувките, които ставаха все по-горещи, е именно тя.

"Обичам да хапя, харесва ли ти?! Обожавам те! Обожавам моментите с теб", цвилеше ехидно Мария, а зрители изригнаха, че му говори пълни глупости и му се слага като евтина пача, само и само да спечели битката.

"Обожавала го, тая адекватна ли е?! Те не се познават още, не го знае какъв е, говорили са два пъти по пет минути и го обожава. Егати жалката лъжкиня", коментират в нета.

А Виктория остана зверски разочарована от постъпката на "приятелката" си, която се оказа чиста проба предателка.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.