Пак ли мъжете са й виновни: Радина Кърджилова се провали и в новата си връзка! (Пламен Димов вдигна ръце)

Радина Кърджилова и Пламен Димов са заедно едва от месеци!

https://goreshto.net/shoubiznes/pak-li-mazhete-sa-y-vinovni-radina-kardzhilova-se-provali-i-v-novata-si-vrazka-plamen-dimov-vdigna-race/143513 Goreshto.net
Пак ли мъжете са й виновни: Радина Кърджилова се провали и в новата си връзка! (Пламен Димов вдигна ръце)

Радина Кърджилова и Пламен Димов са заедно едва от месеци!

Едва от няколко месеца са заедно Радина Кърджилова и Пламен Димов. Както вече се разбра, младият актьор, който също е разведен и има едно дете, се яви като рицар за Радина точно в момента, в който тя имаше най-голяма нужда от него.

Кърджилова се раздели окончателно с голямата си любов Деян Донков в началото на годината и беше изпаднала в черна дупка. Няма да коментираме отново причините, довели до краха й с Донков като злоупотребата му с алкохол, изневерите и дори физическото му посегателство над нея...

Но не можем и да не отбележим, че има огромна вероятност и Радина също да не е лесна за издържане. Защо ли?! Ами, защото и новото й гадже вдигна ръце от нея. Това се разбра преди дни, когато тя и Пламен бяха засечени на улицата, в разгара на любовен скандал.

Кърджилова намилаше и дуднеше нещо на Димов със сериозен тон и намръщено лице, а той я слушаше внимателно и се опитваше да подходи мирно и с разбиране, но тя упорстваше.

"Ако сега не му е писнало, ще му писне много скоро. Радина изобщо не е невинното пиленце, за което я мислят хората и Деян не е единственият виновник за разбитите им отношения", коментират техни познати.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.