Палавата Денислава Велкова от "Игри на волята" разкри колко мъже са я обичали през живота й!

Денислава Велкова последно имаше романс с Иван Рълев!

https://goreshto.net/shoubiznes/palavata-denislava-velkova-ot-igri-na-volyata-razkri-kolko-mazhe-sa-ya-obichali-prez-zhivota-y/136596 Goreshto.net
Палавата Денислава Велкова от "Игри на волята" разкри колко мъже са я обичали през живота й!

Денислава Велкова последно имаше романс с Иван Рълев!

Помните ли "шавливата" Денислава Велкова от "Игри на волята", за чието фриволно поведение с мъжете от риалитито се носеха легенди... Тя обаче призна само за романса си с победителя Иван Рълев, макар да спрягаха, че е имала това-онова и с Мартин Николов - Елвиса, както и с Мастагарков.

След формата Елвиса категорично отрече да е бил по какъвто и да било начин с Дени, защото заяви, че тя не е негов тип жена. Да, няма нищо общо с бившата му Емануела например, но това е друга тема...

В подкаст днес Велкова разказа за любовните си истории и призна, че през целия й живот са я обичали истински само трима мъже. Тя явно счете това за малка бройка, но потребители не й хванаха вяра и коментираха, че и двама да са били, пак й е много.

"Тази се държи като разпасана крава, за каква любов говори, когато самата тя не може да даде такава?! Види ли някой готин и богат мъж, хоп - мята му се на врата. Кой нормален мъж ще вземе на сериозно такава жена?! Той и Рълев затова се позабавлява и после офейка, щото не става за нищо сериозно", смятат хора в социалната мрежа.

Денислава заяви, че въпросните трима мъже били отдавна в миналото й, но не обясни защо не са в настоящето й. За това можем само да гадаем. Дали пък не се задава и номер четири?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.