Пълен крах: Бившата водеща Биляна Гавазова фалира! (напира да се върне в телевизията)

Биляна Гавазова удари на камък с бизнес идеите си!

https://goreshto.net/shoubiznes/palen-krah-bivshata-vodeshta-bilyana-gavazova-falira-napira-da-se-varne-v-televiziyata/131874 Goreshto.net
Пълен крах: Бившата водеща Биляна Гавазова фалира! (напира да се върне в телевизията)

Биляна Гавазова удари на камък с бизнес идеите си!

Помните ли бившата водеща Биляна Гавазова, която водеше рубриката "Чет етикета" по Би Ти Ви?! Да, преди две години тя сама реши да напусне телевизията, за да стане бизнесдама и да вади огромни пари, както си мечтаеше със своята съдружничка.

Е, към днешна дата фирмата за пиар и маркетинг, която Биляна и Тереза Захариева създадоха, е фалирала и на практика е преустановила дейността й. Сайтът, който създадоха също не работи и като цяло всичко показва едно - начинанието им е претърпяло пълен крах.

Близки до Биляна шушукат, че тя иска да се върне обратно в медиите, но засега поне никой не се наема да я вземе на работа. Вече има нови и свежи лица, а и не се знае кога пак ще й щукне да напуска.

Все пак Гавазова не живее никак зле, защото съпругът й Тодор вади много добри пари, за да издържа нея и детето им. Той има шоурум за обзавеждане на бани и кухни, от който успява да задоволява нужните, че и капризите на семейството си.

Навремето Биляна казваше, че иска да имат още едно дете, но тя е вече на 43 години и ако ще се наема да ражда, то трябва да се ориентира по-бързичко към това.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.