Пълен леш: Гримьорите на "Капките" се изгавриха с Джулиана Гани!

Джулиана Гани трябваше да прилича на Тони Димитрова!

https://goreshto.net/shoubiznes/palen-lesh-grimyorite-na-kapkite-se-izgavriha-s-dzhuliana-gani/128876 Goreshto.net
Пълен леш: Гримьорите на "Капките" се изгавриха с Джулиана Гани!

Джулиана Гани трябваше да прилича на Тони Димитрова!

Този път гримьорите на "Като две капки вода" се изгавриха брутално, както с Мара Отварачката в образа на Звезди от "Ахат", така и с този на Джулиана Гани, която трябваше да прилича на Тони Димитрова, но реално мязаше на бостанско плашило или най-малкото на героиня от зомби хорър.

Такава некадърна работа рядко са правили гримьорите в предаването и затова някои си помислиха, че това е нарочно и че изразява лично отношение към двете кифли. Всъщност обаче е далеч по-вероятно да са гротески в лицата, заради огромните и разплути джуки, които носят и които трудно могат да бъдат прикрити, освен с напластяване на грим. И следователно комичен резултат...

Въпреки нелепия макиаж обаче, Джулката поне получи похвала и много мили думи от самата Тони Димитрова. Певицата й пожела късмет в шоуто и й благодари затова, че Гани издирила телефонния й номер и й се обадила, за да я попита за съвет как да се представи.

"Това е акт на уважение, който аз дълбоко оценявам и ти благодаря, мила Джулиана. Да, лицето, което са ти направили, определено не е моето лице, но е важно не лицето, а сърцето. А ти изпя тази песен от душа и с най-доброто отношение, без преиграване и присмех", радва се Тони Димитрова, тъй като сме били свидетели на доста пародийни образи през годините.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.