Пълен обрат: Благой Георгиев търси жена за Георги Валентинов! (Златка зяпна!)

Благой Георгиев е упълномощен да сватоса Георги Валентинов!

https://goreshto.net/shoubiznes/palen-obrat-blagoy-georgiev-tarsi-zhena-za-georgi-valentinov-zlatka-zyapna/53061 Goreshto.net
Пълен обрат: Благой Георгиев търси жена за Георги Валентинов! (Златка зяпна!)

Благой Георгиев е упълномощен да сватоса Георги Валентинов!

Неведоми са Божиите пътища, е казано и е повече от вярно. Кой да предположи не само, че враговете Георги Валентинов и Благой Георгиев ще се помирят и ще станат дори приятели, ами отгоре на всичко Джизъса ще тръгне да търси жена за ММА боеца...

Да, това се случва наистина и то бе заявено на екран. Директно в ефир Валентинов попита Благо дали жена му - Полина Спасова няма някоя готина и читава приятелка, с която да го запознае. Наблегна обаче на "читава", защото явно искаше да намекне, че не ще жена като бившата и на двамата Златка Райкова.

Помним, че Георги бе сгоден за блондинката като й предложи директно в ефир по време на "Капките". Така после резилът му бе още по-голям, защото тя го заряза като барани яйца и му сложи рога с Георгиев. Едва ли има някой, който да обвинява Георги, че тогава той намрази и двамата, но ето, че с Джизъса си простиха и се прегърнаха.

Бившият футболист лично обеща на приятеля си да му намери готина жена, а от това цялото нещо на Златка й побеляла косата. Тя реално не можа да коментира нищо адекватно и само отвърна с "Ура" на въпрос на фенове знае ли, че мъжете й са станали авери.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.