Пълен обрат! Зрители скочиха срещу доскорошната си любимка Пам Велидис: Ти си била страшна комплексарка, бе!

Пам Велидис изгуби голяма част от феновете си!

https://goreshto.net/shoubiznes/palen-obrat-zriteli-skochiha-sreshtu-doskoroshnata-si-lyubimka-pam-velidis-ti-si-bila-strashna-kompleksarka-be/53594 Goreshto.net
Пълен обрат! Зрители скочиха срещу доскорошната си любимка Пам Велидис: Ти си била страшна комплексарка, бе!

Пам Велидис изгуби голяма част от феновете си!

Пълничката Пам Велидис, която влезе в "Ергенът" с мисията да покаже, че визията няма значение и че човек е обичан и харесван заради самия себе си, личността и качествата си, претърпя пълен крах.

Както знаем, че беше любимка на публиката в първите епизоди на формата и зрителите масово я подкрепяха. Е, нещата коренно се обърнаха и Пам отдавна вече не е сред тези, на които викат "Осанна". При това с право, защото червенокоската започна да се държи меко казано смешно.

Пам е заета непрестанно с напъни да показва колко е умна и духовна, а това събуди присмех и съжаление у мнозина. Които я нахраниха подобаващо в нета.

"Умните и наистина духовни хора не се бият в гърдите, не обсъждат другите и не размахват непрекъснато пръст под носовете на онези, които са сгрешили в нещо. Тая е страшна комплексарка, която се мъчи да внуши на хората, че не е дебела, само защото е умна. Е, не става - и си е дебела, и не е чак толкова умна, то се видя",  коментират потребители.

Колкото до това, че Евгени Генчев й дава роза във всеки епизод досега, зрителите имат категорично обяснение за поведението му. "Че как няма да й дава роза, ще я бута до полуфинала даже. Нали иначе ще креснат, че има дискриминация на тегло и ще гракнат срещу Би Ти Ви и продукцията", убедени са зрителите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.