Пълен простак: Филип Буков си го извади пред колежка, онази припадна!

Филип Буков определено знае как да бъде простак!

https://goreshto.net/shoubiznes/palen-prostak-filip-bukov-si-go-izvadi-pred-kolezhka-onazi-pripadna/125127 Goreshto.net
Пълен простак: Филип Буков си го извади пред колежка, онази припадна!

Филип Буков определено знае как да бъде простак!

Филип Буков може и да минава за талантлив, и да е оценен от самия Стефан Данаилов, който го взима в класа си в НАТФИЗ, но... първо - е доста нарцистичен и второ - носи си просташкото, ама яко.

Оказа се, че Буков се е проявил като пълен простак, че и отгоре, при това пред повече от десетина души. Направил го е целенасочено, за да се покаже и да "смае" колегите си в университета преди години. И така ги е "смаял", че една от колежките му едва не припаднала.

Филип бил на репетиция и решил да се изгъбарка с останалите, пък и да им покаже какво тяло на левент има. Не му мислил дълго и взел, че си съблякъл всички дрехи, бельото включително и се пльоснал по гръб на един батут под сцената.

Лежи си нашият чистак гол, а отгоре въпросната колежка се натъкнала случайно на гледката, ококорила се и... изстинала. Не можела да изрече нито дума, нито звук. А Буков започнал да се хили и явно си е вярвал, че й се е сторил като Аполон, та затова е запецнала.

В същия момент там е бил и Мастъра, който започнал да се смее и попитал ошашавеното момиче не е ли виждало през живота си гол мъж. "Стефан се опита да замаже положението, но Буков си показа простотията пред всички", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.