Пълен разврат: Бременната Риана си показа дупето на Оскарите СНМКИ

Известната певица си навлече множество критици заради избора й на облекло

https://goreshto.net/shoubiznes/palen-razvrat-bremennata-riana-si-pokaza-dupeto-na-oskarite-snmki/53439 Goreshto.net
Пълен разврат: Бременната Риана си показа дупето на Оскарите СНМКИ

Известната певица си навлече множество критици заради избора й на облекло

Както се очакваше, връчването на наградите Оскар успя да събере звездите и да привлече погледите от цял свят. За пореден път една от най-обсъжданите бе именно Ариана, която е бременна с второто си дете.

Тя дори още при първата си бременност си навличаше гнева на моралистите заради разголените и прояви. Този път тя отново не изневери на стила си и провокира зрителите с доста запомнящ се тоалет.

Барбадоската красавица веднага успя да прикове погледите върху нея с появата й на червения килим, а критиците вероятно ще я обсъждат още много време.

Облеклото й бе съставено от кожа и почти прозрачна материя. Кожената й пола бе с доста цепки, които минаха през цялото й дупе. Големият й корем също бе акцент и облеклото бе специално подбрано, за да го подчертае.

Прическата й относително семпла, а според някои критици има прилика с гнездо.

Появата й по този начин раздели на 2 феновете – едните сметнаха, че това не е нормално, а други я защитиха, че изборът как да се показва си е неин.

Смуглата певица вече е в 6-тия месеци скоро ще отново ще стане майка.

Състоянието на израсналата в Бриджтаун, Барбадос певица и актриса по оценка на Форбс е около 1.7 милиарда долара. Тя е носителка на множество награди, сред които Грами, People's choice awards, Teen Choice Awards, награди на MTV и много други.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.