„Пълен ремонт“ за Диджей Дамян

Известният шоумен навърши 50 и се подложи на процедури за разкрасяване

https://goreshto.net/shoubiznes/palen-remont-za-didzhey-damyan/109830 Goreshto.net
„Пълен ремонт“ за Диджей Дамян

Известният шоумен навърши 50 и се подложи на процедури за разкрасяване

Известният DJ подложи на пълен ремонт визията си, което стана известно преди дни, когато се появи в интервю на Мариян Станков – Мон Дьо по Нова ТВ. Роденият в Смолян шоумен скоро отбеляза своя 50-годишен юбилей, но въпреки това изглежда на не по-голям от 35 г.

Явни са разликите от визията му преди пандемията и в момента, което подсказва, че Дамян се е подложил на козметични, естетически и хирургически процедури.

Именно покрай пандемията той успя да даде нов тласък на кариерата си.

Диджеят е успял да изглади всичките си бръчки по лицето, няма и намек за годините му по челото, както и около очите. При него бръчките липсват дори когато се смее, което показва прибягването до ботокса, а е възможно и да са използвани и филъри.

Изглежда, че той е отделил специално внимание на очите си, а в музикалните среди се шушука, че си е правил блефаропластика – процедура, коригираща отпуснатата кожа на клепачите.

Слуховете говорят, че целта той е посетил Турция, където вероятно е използвал и други постижения на естетичната медицина.

За това говори и косата му, която е буйна и лъскава, като на младеж и то без един бял косъм, а същото важи и за брадата му.

Зъбите му също се забелязват, те са равни и бели, като на футболиста Благой Георгиев – Джизъса.

Пред Мон Дьо той сподели, че фолкпевицата Валя остава най-важният човек в живота му, като те са заедно вече над 20 години. Той се похвали, че тя го е научила да бъде по-спокоен, усмихнат и уравновесен, като допълва, че не е лесен за живеене, но поне е забавен.

 

Диджей Дамян споделя, че знае и 2, и 200, той е едно от петте деца в семейството – 3 братя и 1 сестра. Цената на парите я знае от малък, те имали само едно колело и се редували кой да го кара само по 15 минути.

От малък пеел и мечтаел да участва в изяви, но завършил спорното училище. После два пъти става многократен републикански и балкански шампион по плуване. Прекратил спортната си кариера поради липса на кариера.

В същите години работел като продавач на банани и платове на пазара.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.