"Пълно чехълче! Льольо!" - попиляха мъжа на Мария Игнатова в мрежата! (Нойзи не знае срам)

Ивайло Цветков - Нойзи не познава думата срам, но Мария Игнатова е като замаяна!

https://goreshto.net/shoubiznes/palno-chehalche-lyolyo-popilyaha-mazha-na-mariya-ignatova-v-mrezhata-noyzi-ne-znae-sram/112034 Goreshto.net
"Пълно чехълче! Льольо!" - попиляха мъжа на Мария Игнатова в мрежата! (Нойзи не знае срам)

Ивайло Цветков - Нойзи не познава думата срам, но Мария Игнатова е като замаяна!

Във все по-ненавиждана, от потребителите в мрежата, персона се превръща мъжът на Мария Игнатова. Ивайло Цветков - Нойзи е от така наречените дървени философи и празнодумци, които по цял ден бълват някакви думи на килограм, без реално да направят нещо - и за себе си, и за семейството си.

Откакто са се оженили с Мария, двамата са на нейни разноски, обитават нейната къща, а разходите и ремонтните дейности идват от нейния джоб. Сега обаче, когато се разбра, че след две години брак най-сетне са отишли на меден месец, благодарение на рекламни отношения на Мария с "Мастъркард", мрежата изригна.

Значи така - Игнатова отново дундури мъжлето си и го заведе, за негов кеф, на Шампионската лига в Истанбул. "Мре" Мария да гледа мачове, ама нали нейният драпа... Ей това вбесява потребителите, представете си какво остава за близките й и приятелите й.

"Льольо смотан! Пълно чехълче! Тая амеба Нойзи няма ли топки, бе?! Как не го е срам жена му да го издържа, да го лигави и да му плаща масрафите. Че тоя да беше отишъл пръв на София Прайд, щото е за там. Макар на прайда половината, дето не са мъже, да са милион пъти повече мъже от него", коментират вбесени потребители.

На Мария обаче не й дреме, защото се е заплеснала по "умника" като омагьосана.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.