Пам Велидис се съблече и й хареса: Ползва фотошопираните снимки, за да лови мъже!

Пам Велидис уж тръгна с идеята за полезна фотосесия, а каква стана тя?!

https://goreshto.net/shoubiznes/pam-velidis-se-sableche-i-y-haresa-polzva-fotoshopiranite-snimki-za-da-lovi-mazhe/112037 Goreshto.net
Пам Велидис се съблече и й хареса: Ползва фотошопираните снимки, за да лови мъже!

Пам Велидис уж тръгна с идеята за полезна фотосесия, а каква стана тя?!

Ергенката Пам Велидис, на която се наложи да напусне снимките на "Ергенът" доброволно, без Евгени Генчев да я изгони, още се носи на крилете на славата. Както знаем, това чудо, като всяко друго, е за кратък период, така че момичетата са се хванала здраво да вадят пари, докато могат. Че кой се сеща за първите "ергенки" сега, та дори и за любимката Алекс Гърдева - никой.

Същото ще стане и с настоящите моми, една от които бе Пам. Велидис обаче използва добре популярността си и така набра смелост, че взе, та се съблече по бански. Както знаем, тя участва във фотосесия с редови модели, чиято цел бе да насърчи момичетата и да покаже, че всяка жена е красива, просто има индивидуална красота. И не трябва да реве и да се тръшка от липсата на насадените "перфектни" мерки.

Да, идеята определено е прекрасна, но Пам се изхитри и я използва и за лични облаги. А именно - търсене на подходящия мъж за себе си, защото отдавна е нямала сериозна връзка.

Велидис си сложи силно обработена снимка за профилна, на която е със син бански и видимо няма следа нито от стрии, нито от целулит. Лицето също е обилно гримирано и филтрирано - абе, топ! Само че това подразни потребители, които я наковаха.

"Да, бе! Нали уж претендирахме за естественото, за несъвършеното... Какво си се замазала тук, все едно друг човек гледаме. Кожа порцелан, стегната, кого лъжете пак?!", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.