ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Асен Блатечки взривиха нета! (ВИЖ ТУК)

Асен Блатечки явно е обичан и доволен мъж!

https://goreshto.net/shoubiznes/paparashki-snimki-na-asen-blatechki-vzriviha-neta-vizh-tuk/114541 Goreshto.net
ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Асен Блатечки взривиха нета! (ВИЖ ТУК)

Асен Блатечки явно е обичан и доволен мъж!

Папарашки снимки на мачото, желан от стотици жени, Асен Блатечки, взривиха нета. Бившият на Диляна Попова бе хванат, докато убиваше свободно време из столицата и седна да похапне набързо в едно заведение, доста далеч от луксозните.

Знаем, че Асен не е от претенциозните и отново го показа. Както с избора на заведение, така и с начина си на обличане - съвсем неглиже. Впечатление обаче направиха две неща.

Първото бе новата му татуировка, която е решена около старата и допълнена с огнени пламъци и някакви други знаци. И второто - още по-забележимото е, че Блатечки явно е обичан, гледан и спокоен мъж.

Как го отгатнахме ли?! Ами по възстановените килца, които до неотдавна бе успял да стопи. Актьорът отново е пуснал доволно коремче, видимо е напълнял, но изглежда съвсем ОК с това. Така, де, успешен е, харесван е, какво му пука дали ще бъде манекен?!

От няколко месеца той е в това връзка с жена, която сме виждали отново заради попаденията на папараците, но която той не е представил официално. Въпреки това разкри лично за нея и заяви, че се чувства прекрасно и че да - в сериозна връзка е.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.