Папи Ханс към гаджето си Сара: Плоска си, сложи си ц*ци!

Сара Драгулева вече посети клиника по пластична хирургия!

https://goreshto.net/shoubiznes/papi-hans-kam-gadzheto-si-sara-ploska-si-slozhi-si-cci/118654 Goreshto.net
Папи Ханс към гаджето си Сара: Плоска си, сложи си ц*ци!

Сара Драгулева вече посети клиника по пластична хирургия!

Уж му беше голямата любов, уж мреше за нея, а в крайна сметка успя да й намери кусур. Така е то при мъжете, като и Папи Ханс не прави разлика. Отдавна знаем, той самият го бе признал преди години, че обожава жени с големи бюстове. Затова и му "увисна ченето" по бомбите на бившата му Дара, която забърса в "Черешката на тортата".

Е, до момента Константин Трендафилов успяваше да се сдържа и да не натяква на моделката Сара, че са й малки даденостите, но щом се увери, че тя го обича, моментално "атакува".

Самата Драгулева не крие, че скоро е посетила клиника за пластична хирургия, за да разгледа видовете силиконови импланти и да се запознае с цените, с процедурата и всичко, което ще е необходимо, за да се сдобие с няколко размера по-голяма чашка на сутиена.

Преди това Сара оправи и зъбите си, които не бяха никак перфектни и дори похвали професионалиста, който я разкрасил с нова усмивка. А дали Папи плаща за всичко това - едва ли. Сара си вади пари като модел, които са значително повече от тези, които получава като актриса, така че вероятно си добавя някой лев и сама.

"Като иска да мачка големи моцарели, да й ги плати, бе! То така е лесно", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.