Папи Ханс с болезнено откровение: Имах рахит и бях жестоко комплексиран!

Папи Ханс се е променил и вече пет пари не дава за визията си!

https://goreshto.net/shoubiznes/papi-hans-s-bolezneno-otkrovenie-imah-rahit-i-byah-zhestoko-kompleksiran/133322 Goreshto.net
Папи Ханс с болезнено откровение: Имах рахит и бях жестоко комплексиран!

Папи Ханс се е променил и вече пет пари не дава за визията си!

Папи Ханс, който вчера напусна "Денсинг старс", направи неочаквани и болезнени разкрития за живота си, с идеята да помогне на хора в същото положение - тоест на всички. Защото кой човек няма комплекси, породени или от визия, или от минало, или от Бог знае какво...

В случая при Папи се касае за първото. Като по-малък той бил крайно кльощав, а и имал рахит. Това го превърнало в жесток комплексар и буквално не можел да гледа хората в очите.

"После тръгнах на фитнес, за да се помпя, но колкото и маса да трупах отгоре си, все се виждах слаб и грозен. В един момент осъзнах, че не тялото ми е проблемът, а мозъкът и спрях. Съветвам и хората да го направят, защото всеки има нещо, което не си харесва.

Някои не си харесват зъбите и ги крият с ръка. А аз изобщо няма да обърна внимание какви са ти зъбите, ако не ги криеш. Щом ги криеш, тогава автоматично искам да надзърна и да проверя какво е това скрито нещо, разбирате ме", смее се Ханс.

Същото било и с коремите на мъжете, с паласките и прочие. "Вече пет пари не давам как изглеждам, защото самочувствието ми не се дължи на външния вид, а на съвсем други неща. И те са тези, които остават, в крайна сметка", убеден е той.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.