Папи Ханс шокира Натали Трифонова в ефир: Накара я да се сконфузи жестоко!

Папи Ханс притесни Натали Трифонова!

https://goreshto.net/shoubiznes/papi-hans-shokira-natali-trifonova-v-efir-nakara-ya-da-se-skonfuzi-zhestoko/132766 Goreshto.net
Папи Ханс шокира Натали Трифонова в ефир: Накара я да се сконфузи жестоко!

Папи Ханс притесни Натали Трифонова!

В ефир, пред очите на зрителите, Папи Ханс успя да сконфузи Натали Трифонова, която уж се води опитна на екран. Както знаем, двамата още се борят за голямата победа в "Денсинг старс", а днес Папи беше гост на синоптичката в предаването й.

"И какво сега?! Като приятели ли ще си говорим, или ще ни е трудно, защото си развалихме отношенията заради танците?!", заби й директно въпроса Папи, а в първия момент Наталито се стресна и замига на парцали.

"Ааа, недей така, че сега всички ще тръгнат да говорят, че сме се скарали и че се мразим, а ние сме приятели. Нека зрителите да знаят това, защото е самата истина", застрахова се моментално после водещата.

Папи успя бързо да я отпусне и разсмее като заяви, че и двамата сигурно са свалили по пет кила от танцовите репетиции, но и се похвали, че вече е завързал трайни познанства и приятелства заради предаването.

"Да ти кажа, много ме радва фактът, че дами от третата възраст ме спират по улиците и ми казват, че много хубаво танцувам. Така не съм се чувствал никога, направо ми иде да се надуя", засмя се певецът и писател.

Често пъти в публиката за негова подкрепа е и гаджето му Сара Драгулева, която не го изпуска от очи и зорко следи да не й кръшне - я с танцьорка, я с участничка.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.