Песни няма, ама тяло има: 46-годишната Галя от Каризма буквално разби нета по бански! (как постигна това чудо - СНИМКИ)

Галя от Каризма се показа такава, каквато не сме я виждали досега!

https://goreshto.net/shoubiznes/pesni-nyama-ama-tyalo-ima-46-godishnata-galya-ot-karizma-bukvalno-razbi-neta-po-banski-kak-postigna-tova-chudo-snimki/141976 Goreshto.net
Песни няма, ама тяло има: 46-годишната Галя от Каризма буквално разби нета по бански! (как постигна това чудо - СНИМКИ)

Галя от Каризма се показа такава, каквато не сме я виждали досега!

С такова тяло никога не сме я виждали, признаваме! Галя от Каризма не е била толкова изкусителна и секси, дори в зората на дуета си с Миро, когато беше на 20 години. По онова време тя нямаше такива форми, просто защото беше твърде слаба и някак суха. Но вижте я сега...

Галина Курдова може да няма песни, а кариерата й в музиката отдавна да е залязла, но пък какво тяло извади, а?!... Само преди около година, Галка тъжеше от хорските коментари, че е напълняла и че се е запътила към вида на лелка.

Е, явно тези гадни думички са й подействали стимулиращо и днес тя показа на злобарите каква е "лелка" и че много 25-годишни жени не могат да се мерят с нея.

Със сигурност Галя от Каризма е променила не само изцяло начина си на хранене, но се е и заела с фитнес, защото виждаме по нея оформена мускулатура, каквато преди нямаше.

Тя се пусна по оскъден бански от морето на залез слънце и обра точките, а десетки мераклии не пропуснаха да й оставят "апетитни предложения" в коментар.

Не е ясно дали Галка още е сингъл, или е намерила човек до себе си. Както знаем, до момента тя никога не е сключвала брак, нито пък е раждала. Очевидно й харесва да живее свободна и така, както го чувства.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

Петя

6 days before

ех, велика двойка бяха с Миро. нито Миро струва като е сам, въпреки че има успехи и нелоши песни, но стои много постен и безинтересен, нито Галка спечели от всичко това. Трябваше да намерят начин да се разберат, в името на красивите неща, които успяваха да направят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.