Петър Бакърджиев й разби сърцето: Гергана Гунчева още го обича, не иска да погледне друг мъж!

Гергана Гунчева е красива и желана жена, но явно сърцето й е заключено!

https://goreshto.net/shoubiznes/petar-bakardzhiev-y-razbi-sarceto-gergana-guncheva-oshte-go-obicha-ne-iska-da-pogledne-drug-mazh/135703 Goreshto.net
Петър Бакърджиев й разби сърцето: Гергана Гунчева още го обича, не иска да погледне друг мъж!

Гергана Гунчева е красива и желана жена, но явно сърцето й е заключено!

Точно преди 20 години тя стана Мис България и, за разлика от Тоца и Мис Нос, никой не я оплю. И как да го направи, като Гергана Гунчева беше досущ като слънчице - красива, усмихната, мила... Не по-различна е и днес, когато вече отдавна се развива в журналистическото поприще, но... е тъжна.

Гери използва дните преди Европейското по футбол, за да отиде на море с двамата си сина. Тя избра да почиват извън България, вероятно, за да не я разпознават постоянно хората и да потърси уединение. На кадрите от морето обаче лицето й е някак посърнало, а близки до нея разкриха причината.

И причината носи името Петър Бакърджиев. Да, бившият съпруг и баща на децата й, който не може да си държи панталоните закопчани и се скъса да кръшка, а за капак направи и бебе на любовницата си. Тогава вече Гергана тегли чертата и поиска развод, защото отказа да бъде унижавана повече.

Това обаче не означава, че е забравила Петър или че е спряла да го обича. Нещо повече - тя продължавала да изпитва чувства и дори не искала да погледне друг мъж.

"Гери е прекрасна, красива, толкова мъже я ухажват и биха дали всичко, за да са с нея, но тя не, та не - идиота Петър си иска. Същият този простак, който й заби толкова пъти ножа в гърба като преспа с всяка смотана кифла, която му се разходи пред очите", бесни са близки до Гунчева.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.