Петър Дочев от "Преди обед" се изцепи брутално: С монета съм избирал коя да вкарам в леглото си!

Петър Дочев не крие, че е вършил много дивотии!

https://goreshto.net/shoubiznes/petar-dochev-ot-predi-obed-se-izcepi-brutalno-s-moneta-sam-izbiral-koya-da-vkaram-v-legloto-si/132355 Goreshto.net
Петър Дочев от "Преди обед" се изцепи брутално: С монета съм избирал коя да вкарам в леглото си!

Петър Дочев не крие, че е вършил много дивотии!

Наследникът на Сашо Кадиев в "Преди обед" втрещи с брутално, а според мнозина и вулгарно изказване. Петър Дочев опита да се прави на много вървежен, на непукист и "мачо мен", но стана смешен, че и жалък.

Особено като сподели, че с хвърляне на монета е избирал кое момиче да вкара в кревата си - все едно се взе за Ален Делон на младини... После май се поосвести и се оправда, че случката се разиграла в Сърбия, където случайно се озовал с негов приятел преди години, тръгнали на пътешествия напосоки.

"Видяхме едни момичета в сръбски бар и всъщност те поискаха така - да хвърляме монета, за да видим кой с коя ще е по-напред. Ами, какво да правим, ергени бяхме и си ги минахме всичките", разказва Дочев, за ужас на някои дами от зрителската си аудитория.

Интересно е как приятелката му Ирмена Чичикова ще приеме тези публични хвалби, още повече като знаем, че тя с години гради имиджа си на сериозна, интелигентна и обрана жена, истинска дама...

Всъщност Петър Дочев си открадва най-нагло Ирмена от бившия й приятел, водещият Стефан Щерев, с когото са живели заедно и който я е обичал истински. Доскоро той още не можеше да преодолее раздялата им, а и все още няма жена до себе си.

"Дано само не съжалява, че остави Стефан заради тоя пуяк", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.