Петя Буюклиева пак изплиска: Пее 2 часа на маса в състояние на екзалтация! (ВИЖ ТУК)

Петя Буюклиева равна няма и го е доказала отдавна!

https://goreshto.net/shoubiznes/petya-buyuklieva-pak-izpliska-pee-2-chasa-na-masa-v-sastoyanie-na-ekzaltaciya-vizh-tuk/141978 Goreshto.net
Петя Буюклиева пак изплиска: Пее 2 часа на маса в състояние на екзалтация! (ВИЖ ТУК)

Петя Буюклиева равна няма и го е доказала отдавна!

Каквото и да прави Петя Буюклиева, едно е сигурно - няма да остане незабелязана. Естрадната ни дива последно събра очите на зрителите в сезон на "Черешката на тортата", където не спираше да хвали себе си и да намира кусури на останалите.

Ама Петя си е Петя и всички си я знаем. После настъпи малко затишие и ето, че гласът й отново се изви - има глас жената, признаваме й го съвсем сериозно! Това, което сащиса всички обаче бе състоянието на екзалтация, в което изпадна Буюклиева пред колеги.

Певицата и други естрадни легенди са на турне из родното Черноморие, където се събрали да си хапнат около маса. Вместо да си папка кротко и да си говори тихо с колегите по място, Петето решила да извие глас, че да видят те могат ли така, както може тя.

Няма лошо - Буюклиева запя като ламя трудни за изпълнение народни песни и това е супер. Не толкова супер обаче е фактът, че не спя да ги пее два часа, а и в допълнение ръкомахаше с ръце и правеше физиономии, които ококориха всички и накараха дори колегите й да започнат да шушукат.

А потребителите в нета са ясни - прихнаха да се хилят, защото Петя им оправи настроението.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.