Петя Дикова изтрещя публично: Ако не бях срещнала Илиян, сега можеше да съм с принц Хари!

Петя Дикова и Илиян Любомиров твърдят, че са се уцелили!

https://goreshto.net/shoubiznes/petya-dikova-iztreshtya-publichno-ako-ne-byah-sreshtnala-iliyan-sega-mozheshe-da-sam-s-princ-hari/140260 Goreshto.net
Петя Дикова изтрещя публично: Ако не бях срещнала Илиян, сега можеше да съм с принц Хари!

Петя Дикова и Илиян Любомиров твърдят, че са се уцелили!

Петя Дикова направи такова гръмко признание, че буквално потресе потребителите, много от които избухнаха в искрен смях. С добро, разбира се, защото това, което сподели Пипи, си е изцяло в нейния стил. Е, не смятахме, че ще замеси и кралски особи, ама на!

Дикова изненадващо призна, че като по-малка е била луда по принц Хари и редовно си е представяла как се запознава с него. В мечтите й той се влюбвал лудо в нея и я ухажвал, докато тя се предаде. А после я водел на балкона на Бъкингамския дворец и двамата махали с ръчички от него на британците с часове...

"И, да ви кажа, това можеше да се случи като едното нищо, но ако не бях срещнала преди това Илиян. Защото по онова време Меган Маркъл още я нямаше в картинката", смее се Пипи.

Петя Дикова обаче продължава разказа си съвсем открито и обяснява, че е била много лесна за "сваляне". "Така де, Илиян изобщо не видя зор с мен. Написа ми две стихчета, така ми три смешки, почерпи ме един чай и готово - вече бях негова. Забравих за принц Хари и сега няма балкон в Бъкингам, но пък на тераската ни в Рударци си ми е много гот", категорична е щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.