Певицата Йоана Захариева изтрещя: Същата съм като Мадона! (Потребители: Само дето не си! - СНИМКИ)

Йоана Захариева разби мрежата с мераците си!

https://goreshto.net/shoubiznes/pevicata-yoana-zaharieva-iztreshtya-sashtata-sam-kato-madona-potrebiteli-samo-deto-ne-si-snimki/125496 Goreshto.net
Певицата Йоана Захариева изтрещя: Същата съм като Мадона! (Потребители: Само дето не си! - СНИМКИ)

Йоана Захариева разби мрежата с мераците си!

Помните ли певицата Йоана Захариева, или просто Йоко, която отдавна вече не е на музикалната сцена?! Последно май тя напомни за себе си като се набута за участие във ВИП Брадър, но това беше преди повече от десетилетие и отгоре... Там бройкаше един Пламен Медаров, който беше доста по-млад от нея.

След два месеца Йоко ще чукне 47 лазарника, но явно суетата никак не й е чужда. Преди минути тя буквално събра очите на потребителите със свои снимки и хвалбата, че била същата като Мадона. Визуално, разбира се, за другото е ясно, че нямат общо.

Захариева пусна две свои снимки от 2015-та година, които са напаснати със съответните подобни образи на Мадона и да - не може да се отрече, че прилика има. Но ако не си в тийнейджърска възраст (а Йоко отдавна не е) и се фукаш с подобни глупости, си е направо резил.

Нейни приятели моментално започнаха да я четкат и ласкаят като дори я изкараха по-хубавата от двете с Мадж, но адекватни потребители се опулиха потресени.

"Вижте ме каква съм Мадона! Да, де... само дето не си. Ти на Мадона куфарите не можеш да й носиш, ама се напъваш тук за някой лайк и изпросен комплимент. Ейй, някои хора съвсем са изкуфяли, но и не се усещат", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.