Пиленцата от Монако чуруликат: ЗавиждайтИ, ние си имаме S-класа! (ВИЖ ТУК)

Пиленцата от Монако продължават да разсмиват мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/pilencata-ot-monako-churulikat-zavizhdayti-nie-si-imame-s-klasa-vizh-tuk/123796 Goreshto.net
Пиленцата от Монако чуруликат: ЗавиждайтИ, ние си имаме S-класа! (ВИЖ ТУК)

Пиленцата от Монако продължават да разсмиват мрежата!

Кой не е чувал за едни от най-забавните, да не кажем смешни, образи у нас?! Да, говорим за Пиленцата от Монако, които успешно се конкурират с персони като Джорджано и Митьо Пищова - всичките са царе на фукнята и глупостите, така че трудно бихме избрали достоен за първото място, ако трябва да ги сравняваме.

Та въпросните пиленца си доведоха тези дни поп, за да им освещава новото возило. За което, разбира се, се похвалиха, че не само е Мерцедес, но и е S-класа. "Завиждайте! Всички онези, които не ни вярваха, че живеем в лукс и сме ВИП, да си изядат чорапите сега! Ние сме богати, известни сме и ще постигнем още много неща в този живот, защото сме орисани да бъдем сред най-богатите хора", неадекватни са Пиленцата от Монако.

Нина и Боби някак забравиха да допълнят, че със сигурност са си взели кората с кредит, който ще изплащат. Помним как преди месеци се опитваха да продадат старата си таратайка за 20 000 лева и явно са успели, та са заделили парите за новия автомобил.

"Тези тъпаци какво се правят на вървежни като са просто едни слуги на Запад. Тоя Боби работи като шофьор, който превозва наистина богатите хора в Монако, а неговата Нина кой я знае с какво се препитава, май беше камериерка", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.