Пищната и устата Пам Велидис попиля ехидните Габи и Елисавета! (ВИЖ ТУК)

Пам Велидис се прави на ударена, но забелязва всичко!

https://goreshto.net/shoubiznes/pishtnata-i-ustata-pam-velidis-popilya-ehidnite-gabi-i-elisaveta-vizh-tuk/53555 Goreshto.net
Пищната и устата Пам Велидис попиля ехидните Габи и Елисавета! (ВИЖ ТУК)

Пам Велидис се прави на ударена, но забелязва всичко!

Уши и очи има и на гърба си плюс сайз моделът Пам Велидис, която е едно от най-запомнящите се попълнения в "Ергенът". Дори Евгени Генчев искрено я хареса, макар и само като приятел (химия между двамата едва ли ще се получи).

Пам отдавна заяви, че не е в предаването за любов, а за да покаже на момичетата и жените като нея, които не се вписват в класическите манекенски мерки, че са красиви и че за тях също има място - и под слънцето, и под прожекторите. Признаваме й, че засега й се получава много добре.

Още повече затова, че Велидис не си поплюва, а моментално фиксира кой какво говори за нея или дори как я гледа и реагира на мига. Направи го и снощи, когато отново долови присмеха на Габриела Бланко и аверката й Елисавета. Двете я одумваха, че изглеждала твърде самоуверена и дори надута.

"Да, това е черта в мен, която си харесвам, даже я обожавам. Адмирирам себе си, че изглеждам жена с увереност и самочувствие, която може да парира на секундата всички опити за удари под пояса и злобни коментари на хора, които дори не харесвам. Не искам да имам общо със същества като тези, заети единствено да унижават околните", попиля ги Велидис.

Забелязваме обаче, че тя вече не симпатизира и на Валерия Георгиева, която все още има най-голямото внимание на Евгени Генчев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.