Пищната Пам Велидис загоря за мъжки ласки: Ето как си търси кандидати! (СНИМКИ)

Пам Велидис показва самочувствие, но истината е, че още е необвързана!

https://goreshto.net/shoubiznes/pishtnata-pam-velidis-zagorya-za-mazhki-laski-eto-kak-si-tarsi-kandidati-snimki/112415 Goreshto.net
Пищната Пам Велидис загоря за мъжки ласки: Ето как си търси кандидати! (СНИМКИ)

Пам Велидис показва самочувствие, но истината е, че още е необвързана!

Пам Велидис стана позната на зрителите от "Ергенът", където бе сред добрите приятелки на Евгени Генчев. Разбира се, както тя, така и той, нямаха никакви илюзии, че помежду им може да се случи нещо повече и в интимен план, а и целта на влизането й във формата бе различна.

Пам беше там, за да покаже, че една жена не трябва непременно да е с форми на манекен, за да бъде красива и да прави това, което и "вървежните" мадами. Е, останалите участнички доста я обиждаха, но явно и според нея си е струвало, защото славата й се носи и до днес.

Пам използва това, за да си търси ухажори, тъй като истината е, че още е сама. Тя демонстрира ум и голямо самочувствие, но въпреки това не може да скрие, че около нея не пращи от мъжко изобилие.

За целта Велидис започна да става все по-смела като се пусна в реклами по бански и започна да се движи разголена из столичните улици. "Облякла съм се в топ и пола, които са от същата материя като банските. Обожавам да бъда мокра в тях, но ме е яд, че не спира да вали. Не искам да се мокря от студен дъжд", опитва се да бъде провокативна пухкавелката.

Дали ще я огрее и дали в крайна сметка скоро ще я видим със сериозно гадже?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.