Писна му: Миро вдига царски палат до Витоша, но постави ултиматум на Ели!

На Миро му омръзна да живее разделен с жена си!

https://goreshto.net/shoubiznes/pisna-mu-miro-vdiga-carski-palat-do-vitosha-no-postavi-ultimatum-na-eli/128918 Goreshto.net
Писна му: Миро вдига царски палат до Витоша, но постави ултиматум на Ели!

На Миро му омръзна да живее разделен с жена си!

Миро от Каризма се венча преди вече доста години. Той и половинката му Ели се взеха в Гърция, но решиха да бъдат само двамата и да нямат наследници. Разбира се, това си е тяхно право и решение, което в днешния век е повече от нормално. Не е нормално обаче двама души да се обичат и да бъдат нон-стоп разделени - така поне смята Миро, на когото му писна.

Певецът споделя отдавна пред близки приятели, че иска Ели да бъде повече време в България с него, а не да си говорят онлайн - той тук, а тя в Лондон. Да, Елица има ресторант в столицата на Англия и този ресторант дори бе признат за един от най-добрите преди няколко години. Но на Миро започнало все повече да му писва.

Накрая седнал, почесал се и решил - ще предложи на жена си истински дом. Речено-сторено - Миро започна строеж на голяма къща, която се намира в полите на Витоша. Засега той не издава точното място, но обеща да го направи веднага, щом стане готова, а строежът май върви с доста бързи темпове.

Миро от Каризма обаче поставил ултиматум на любимата си и той е когато къщата стане готова, тя да се пренесе окончателно у нас. "Ще намерим кой да се грижи за ресторанта, но искам жена ми да е при мен. Омръзна ми да заспивам сам през повече от половината време на годината", отсякъл Миро.

Дали Ели ще се съгласи, тепърва ще разберем, но коя жена би отказала на такъв мъж и такава къща?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.