Писна й!! Кали разкри причината за края с Атанас: Не му позволявам да се държи така с мен! (ВИЖ ТУК)

Кали и младият Атанас се разделиха, но явно не заради детето!

https://goreshto.net/shoubiznes/pisna-y-kali-razkri-prichinata-za-kraya-s-atanas-ne-mu-pozvolyavam-da-se-darzhi-taka-s-men-vizh-tuk/126316 Goreshto.net
Писна й!! Кали разкри причината за края с Атанас: Не му позволявам да се държи така с мен! (ВИЖ ТУК)

Кали и младият Атанас се разделиха, но явно не заради детето!

Кали и приятелят й Атанас сложиха край на връзката си. Певицата ходеше няколко години с аптечния бос от Пловдив, но наскоро се разбра, че са скъсали. А причината, която се изтъкна, беше липсата на дете.

Знаем, че Кали има трима сина и то от трима различни мъже, а Атанас, който е доста по-млад от нея, все още е бездетен. Запознати обясняваха как той искал да си имат бебе, а Кали не можела да зачене, затова той се изморил да чака и решил да си потърси жена, с която да създаде истинско семейство и да продължи рода си.

Е, днес обаче Кали направи нещо неочаквано, което разбуни духовете и накара вятърът да задуха в друга посока. Тя качи снимка, на която е с тениска с надпис - никой не може да си позволява да ти крещи и повишава тон. А отгоре написа, че това е нейното мнение и не би разрешила на никого, камо ли на мъж, да се държи зле с нея.

След този пост се появиха съвсем нормални коментари и подозрения, че Атанас си е позволявал подобни "волности" с певицата, особено след невъзможността й да зачене и се е държал гадно с нея.

"Ако го е зарязала заради това - браво! Похвално е за всяка жена", аплодират я фенове.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.