Пиян-залян, сака си го: Мария Игнатова прибра Нойзи под крилото си!

Мария Игнатова явно наистина е луда по Нойзи!

https://goreshto.net/shoubiznes/piyan-zalyan-saka-si-go-mariya-ignatova-pribra-noyzi-pod-kriloto-si/122752 Goreshto.net
Пиян-залян, сака си го: Мария Игнатова прибра Нойзи под крилото си!

Мария Игнатова явно наистина е луда по Нойзи!

Казали са хората, че любовта била сляпа, но в някои случаи и е глуха, и глупава... Поредното доказателство за това е Мария Игнатова, която, въпреки срама от просташкия резил на съпруга си взе, че го прибра. Това сподели самата тя след като доста време двамата не бяха засичани заедно, което никога преди не се е случвало. И се заговори за развод.

"Не съм подавала никаква молба за развод и няма да се развеждам с мъжа ми", отсече лаконично Мария пред столична медия. Тя не пожела да коментира и дума около казуса с алкохолните изпълнения на Ивайло Цветков - Нойзи, който преди седмици разбуни духовете с това, че шофираше автомобила си пиян на кирка.

Знаем, че самият той се извини и се обвини, че е постъпил като идиот, обещавайки това да не се повтаря никога повече. Впоследствие Мария Игнатова беше заснета на събитие без него и това отключи още повече предположения за разрива помежду им.

Оказа се обаче, че самият Нойзи тогава е отказал присъствие от неудобство и за да не буни допълнително "кошера" като дава повод за още приказки.

"Мария го обича бясно и за да го зареже, Нойзи трябва не да кара пиян, а да й сложи лога така, че да го хване директно на калъп. Едва тогава можем да си помислим, че ще го разлюби, макар и пак да не е много сигурно", смеят се близки до водещата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.