Пиянката Лора Караджова иска трето дете на 41 години: Кой ще го гледа, родителите й ли?!

Лора Караджова май говори, без да мисли!

https://goreshto.net/shoubiznes/piyankata-lora-karadzhova-iska-treto-dete-na-41-godini-koy-shte-go-gleda-roditelite-y-li/129074 Goreshto.net
Пиянката Лора Караджова иска трето дете на 41 години: Кой ще го гледа, родителите й ли?!

Лора Караджова май говори, без да мисли!

Щерката на фронтмена от "Сигнал" Данчо Караджов - Лора Караджова взриви мрежата с новината, че искала да ражда още. Както знаем, тя вече има две деца от двама различни мъже, но сега я напънало и за трето - макар и пак от втория й мъж.

Лора има дъщеря от предишната си връзка, която завърши с не особено културна раздяла, а после се събра с диджея Марсел Рохас, на когото роди син. Днес 41-годишната певица споделя, че й се ражда отново и иска да има трето бебе, което е чудесно само по себе си, но се пита кой ще го отглежда?!

Цяла България е виждала неведнъж огромните пиянски резили на Лорчето, която е толкова зависима от алкохола, че не може да се удържи трезва дори пред камерите. Тя се е напивала като казак в ефира на няколко предавания, а после е започвала истерични скандали, гарнирани с просташки и каруцарски обиди. Плюс това отдавна вече и кариерата й е западнала, никой не е чувал за нея и, разбираемо, не може да се похвали със средства.

"И кой ще й гледа децата, че и трето бебе?! Пак ли Данчо и жена му?! Да са живи и здрави, ама те й отгледаха първите две, та сега иска да им тръсне и трето. А през това време тя и Марселчо да си веят байраците по почивки и да лочат като невидяли, щото така е по-лесно", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.