Пластмасовата "ергенка" Мони Зенгинер втрещи мрежата с признание! (ВИЖ ТУК)

Мони Зенгинер разкри какво мислене изповядва!

https://goreshto.net/shoubiznes/plastmasovata-ergenka-moni-zenginer-vtreshti-mrezhata-s-priznanie-vizh-tuk/124077 Goreshto.net
Пластмасовата "ергенка" Мони Зенгинер втрещи мрежата с признание! (ВИЖ ТУК)

Мони Зенгинер разкри какво мислене изповядва!

Помните ли танцьорката Мони Зенгинер, която се бореше за сърцето на Евгени Генчев в "Ергенът"?! Всъщност въпросната "борба" почти не се състоя, тъй като наш Генчо още в началото показа, че няма грам интерес към "пластмасовото" чудо - Мони се яви цялата тунингована и с физиономия на мумия, което отблъсна рязко пианиста.

Генчев дори не пожела да целуне мацката - ей така, за спорта, което си беше голямо унижение, отчитайки огромното самочувствие на Мони и твърденията й, че всеки мъж я жалаел...

Всъщност Зенгинер и днес няма стабилно гадже до себе си, а причината за това вероятно се крие не само във визията й, а и в начина й на мислене. Тези дни тя успя да разбуни духовете в нета като се зае да обяснява на хората, че ако искат годината им да е щастлива и успешна, то първо трябва да мислят за себе си.

"Не казвам да бъдете точно егоисти, но първо и основно трябва да се грижите за своите си желания и за себе си. Защото, повярвайте ми, останалите хора около вас вече са се погрижили за тях. Направете го и ще видите каква прекрасна година ще имате", казва Зенгинер.

До голяма степен е права, разбира се, но мнозина я съветват да намали размера на егото си, защото няма нужното покритие за него.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.