Пластмасовата Полина на Джизъса: В България всички са комплексари, отивам в чужбина! (то пък там "ритат" за нея)

Полина Спасова не искала да живее в България!

https://goreshto.net/shoubiznes/plastmasovata-polina-na-dzhizasa-v-balgariya-vsichki-sa-kompleksari-otivam-v-chuzhbina-to-pak-tam-ritat-za-neya/126152 Goreshto.net
Пластмасовата Полина на Джизъса: В България всички са комплексари, отивам в чужбина! (то пък там "ритат" за нея)

Полина Спасова не искала да живее в България!

Ти да видиш - бившата съпруга на Благой Георгиев не иска да живее повече в България. Полина Спасова заяви пред хиляди хора в нета, че смята да се премести да живее в чужбина, защото у нас всички били комплексари и загубеняци. "Страшна комплексарщина е тук, вече едва издържам", реди Полито.

И напълно, ама напълно щяхме да я разберем, ако самата тя беше нормално и адекватно момиче, извън споменатата от нея "комплексарщина". Само че седим и се чудим за какви комплекси говори Полина Спасова, след като тя е откровена представителна извадка на последните! Категорично!

Погледнете я само и ще видите - та тя е буквално пластмасова. То не са тунинги, то не е чудо. Изкуствени ц*ци, изкуствени скули, изкуствени устни, изкуствено поведение. И тя счита за нормално да хули другите, които са абсолютно същите като нея?! Много интересно разсъждава велинградчанката, признаваме...

А в нета направо я попиляха с коментари. "Милата! Тя си мисли, че някой в чужбина "рита" за нея... Ей, патко, сещаш ли се, че нормалните хора в чужбина като ти видят визията и ще те вземат за това, на което приличаш - мацка на повикване. Там хората изглеждат, държат се и живеят нормално, а не парадират със силиконите и ботокса си. Така че най-добре си стой тук, сред своите", побъркаха я в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.