Плеймейтката Деси Фотосесията се оля: Не й остана нищо истинско, заприлича на... (СНИМКИ)

Деси Фотосесията има само едно нсещо в главата си и това е визията!

https://goreshto.net/shoubiznes/pleymeytkata-desi-fotosesiyata-se-olya-ne-y-ostana-nishto-istinsko-zaprilicha-na-snimki/128476 Goreshto.net
Плеймейтката Деси Фотосесията се оля: Не й остана нищо истинско, заприлича на... (СНИМКИ)

Деси Фотосесията има само едно нсещо в главата си и това е визията!

Помните ли "чудото", наречено Деси Фотосесията, което успя преди години да накара самия Милен Цветков да си глътне граматиката и да я гледа така, все едно пред себе си има говорящо изкопаемо?! Да, същата тази Деси Димитрова, която драпаше за конкурса Мис Плеймейт и единственото, което искаше, било да го спечели, за да й правят фотосесии и фотосесии... и фотосесии... Мъдро, а?!

Е, Десито Мис Плеймейт не стана, то си беше ясно още тогава, но явно разви добър "бизнес" и си намери яки спонсори след конкурса. При все, че няма и един работен ден, тя се скъсва да обикаля по света, а визията й е неузнаваема. То всъщност само тя интересува Димитрова, де, така че инвестира в нея - ясно защо.

За кубиците силикон, които карат деколтето й да изглежда така, все едно е турила две дини в него, няма да говорим, то е ясно. Ясно е и всичко, което е правила по тялото си, за да изглежда с кръстче на оса и вирнато Д-пе. Но лицето... виж, по лицето е имало най-много и най-усилена работа, то просто не е нейното.

"Преди приличаше на... абе, странна физиономия имаше, но и сегашната не е по-малко странна, само дето е различна. Как се харесват като приличат на еднакви плазмодии...", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.