Плеймейтката си е плеймейтка: Златка Райкова заряза бебето, за да се друса на Слънчака! (СНИМКИ)

Златка Райкова и пет да ги роди, няма да се промени!

https://goreshto.net/shoubiznes/pleymeytkata-si-e-pleymeytka-zlatka-raykova-zaryaza-bebeto-za-da-se-drusa-na-slanchaka-snimki/112379 Goreshto.net
Плеймейтката си е плеймейтка: Златка Райкова заряза бебето, за да се друса на Слънчака! (СНИМКИ)

Златка Райкова и пет да ги роди, няма да се промени!

Вълкът не си мени нрава, казали са хората, а в модерни времена това може да се перифразира и с плеймейтката си остава плеймейтка - ако ще и пет да ги народи. Златка Райкова е пример за това как може да си родител на две деца, едното от които още съвсем малко бебе, а да ги зарежеш и да хукнеш по кръчмите.

Златито и Карен Хачатрян забиха към Слънчака, от който всеки адекватен и нормален човек бяга с 300, но нали са много "вървежни" и трябва да ги видят. Селяндурска история, но нейсе...

Двамата празнуваха там рождения ден на арменеца с приятелска компания, а Златито се надруса с модерния от няколко сезона райски газ. Балоните с него ясно се виждат по снимките им с Карен, както и физиономията на Райкова, която е така ухилена, че е ясно - наковала се е до ушите.

"Вчера роди детето си тая, а го паряса на бабите и търти към Слънчака. Поне някъде да бяха отишли като семейство - хем да е сред природата, хем да са с децата. Млади двойки си водят бебенцата на море, за да дишат йодните изпарения, но нали Златка трябва да пиянства и да се лигави, как ще се занимава с бебе", коментират в нета потребители.

Единствената, която си седна на Д-то след раждането още на първото си бебе, беше плеймейтката Светлана Гущерова, но там причината е друга. Ако си позволи да кръшне и да си вее байрака, ще яде тупаници от Християн Гущеров.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.