Плюехте я, а?! Новата водеща на "Преди обед" Оля Малинова: Аз съм най-търсеният човек в Гугъл!

Оля Малинова се похвали, че е най-търсена в Гугъл!

https://goreshto.net/shoubiznes/plyuehte-ya-a-novata-vodeshta-na-predi-obed-olya-malinova-az-sam-nay-tarseniyat-chovek-v-gugal/141911 Goreshto.net
Плюехте я, а?! Новата водеща на "Преди обед" Оля Малинова: Аз съм най-търсеният човек в Гугъл!

Оля Малинова се похвали, че е най-търсена в Гугъл!

Плюехте я, а?! Не я харесвахте, не ставала... Всъщност това мнение е всеобщо от дни, по адрес на новата водеща на "Преди обед" Оля Малинова, но и на двете й колежки - Зейнеб Маджурова и Франциска Йорданова. Както знаем, те са заместничките на титулярката Деси Стоянова, която напусна. И както знаем, и трите бяха намразени от раз от зрителите.

Е, днес обаче в ефир, Оля се похвали с нещо уникално. Видиш ли, тя била най-търсеният човек в Гугъл, дори преди Делян Пеевски и Корнелия Нинова. Доказа го и нагледно, разбира се.

"Леле, ама не мога да повярвам. Оказах се най-търсената личност в Гугъл", изчурулика Малинова, а колежката й Зейнеб мигом изревнува и завидя. Поради което моментално счете за необходимо да обясни на Оля в ефир, че хората реално я търсят, защото просто не я познават.

"Нормално е, когато не си им познато лице и не знаят с какво се занимаваш, да ровнат, за да разберат", клъвна я Зейнеб, а всички веднага надушиха, че между трите дами се заражда яка конкуренция и завист.

Дали ще се отприщят тези чувства, или нещата лека полека ще се уталожат и ще улегнат, предстои да разберем тепърва.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.