Победителят от "Като две капки вода" Стефан Илчев с неочаквано разкритие!

https://goreshto.net/shoubiznes/pobeditelyat-ot-kato-dve-kapki-voda-stefan-ilchev-s-neochakvano-razkritie/50942 Goreshto.net
Победителят от "Като две капки вода" Стефан Илчев с неочаквано разкритие!

Стефан Илчев загърбва всичко дотук, започва отначало!

Помните ли победителят от "Като две капки вода" - гласовитият Стефан Илчев, който беше по-познат като имитаторът на Лили Иванова. Преди часове той направи неочаквано разкритие в мрежата, което предаваме без редакторска намеса: "Научих много хора да вървят и съм благодарен за това. По пътя виждам как вървенето не е за всеки и няма как да прескачаш стъпала, за да догониш някого. Всеки сам дава скоростта си на ходене и сам избира посоката. Пътят е един за всички и най-добре се справят тези, които умеят да се променят, за да се развиват. Време беше да направя огромна крачка напред и да оставя всичко минало зад себе си. За да отворя новата страница в живота си с гордо вдигната глава, заявени професионални крачки и без нито грам съмнение в таланта, трудолюбието, професионализма и себеотдадеността си. Времето и вниманието си повече не давам за никой, който не е готов да застане до мен равностойно. Благодаря на семейството и приятелите си, че са винаги до мен... Без вас нямаше да съм същия и да съм тук , днес и сега!!! Продължавам!!! По-силен, по-мъдър и по-правилен... И нека всичко е ЛЮБОВ!!!", заяви Стефан Илчев преди часове в профила си. Но така и не пожела да обясни какво точно има предвид, от какво се отказва и какво започва. Въпреки всичко той получи огромна подкрепа от приятелите и последователите си. Хейтърите сякаш не съществуваха, а Илчев бе отрупан само с мили и окуражителни думи като тези: "Толкова силни думи от такъв млад и чаровен младеж. Ти си силен, ти си смел, знаеш как да паднеш и как да се изправиш. Дерзай смело моето момче. Ние сме с теб и зад теб. Вярвам в теб и твоя невероятен талант", написа една от многото му виртуални приятелки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.