Побесня: Деси Цонева скочи срещу безумните цени за Нова година!

Деси Цонева се зарече, че ще бойкотира безбожниците!

https://goreshto.net/shoubiznes/pobesnya-desi-coneva-skochi-sreshtu-bezumnite-ceni-za-nova-godina/123460 Goreshto.net
Побесня: Деси Цонева скочи срещу безумните цени за Нова година!

Деси Цонева се зарече, че ще бойкотира безбожниците!

Деси Цонева отново се разлюти, но този път с абсолютно право и бе подкрепена масово от потребителите в нета. Щерката на Митко Цонев скочи срещу безумните цени за Нова година и направи на нищо хотелиери и ресторантьори.

"На какво прилича това, бе?! 1000 лева за новогодишна нощ?! Адекватни ли се, подигравате ли се с хората?! И какво им предлагате срещу тези измислени цени - Малдивите ли?! Само като си помисля каква ще е храната и менюто като цяло и ми се отщява даже да се занимавам с вас. Но някой трябва да ви го каже, вие сте обирджии! И не, нямам никакво намерение да ви ходя в тъпите хотелчета и ресторанти, за да ви пълня гушите", бясна е Деси Цонева.

Тя сподели, че ще си бъде със семейството у дома и на Нова година, ще сготви някакви супер вкусотии и ще се чувстват рахат и свободни да правят, каквото си искат, без да се съобразяват с други хора и то за луди кинти.

"Почивката ни ще е след това. Някъде през януари ще се грабнем и ще отидем на хубаво местенце, където да разпуснем и то без да се харчим като малоумни за нищо. Това ми стана навик и е далеч по-хубаво и по-смислено", казва Деси Цонева.

Потребителите са напълно съгласни и на свой ред попиляват "обирджиите" в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.